Посетли смо сајам цвећа у Новом Саду

У оквиру организације Дома 16 корисника отпутовало је у Нови Сад 18.03.2015г. да посети традицоналну еколошку и туристичку манифестацију „Новосадско пролеће“ на Спенсу.

Сајам цвећа  био је најупечатљивији део манифестације.  Обишли смо сајам на коме је био изложен велики асортиман цвећа и зеленила.

После занимљивог разгледања сајма који је био препун људи и школске деце, отишли смо на шеталиште Штранд и ту после краће шетње сели у башту једног малог ресторана где смо уз кафу уживали у сунчаном пролећном дану и разменили утиске о изложби.

У добром расположењу отишли смо на ручак у оближњи ресторан. Ручак је био одличан и сви смо уживали и даље разговарајући о утисцима.  Сви су били добро расположени, јер је са једне стране био леп сунчан дан, а и утисци су ставрно били незаборавни.  Нови Сад је леп град. Предивна хала Спенса омогућила нам је да видимо и његову зелену страну.

Касније смо у београдском листу „Новости“ прочитали чланак о манифестацији „Новосадско пролеће“. Мали осврт овог листа потврдио је и наше утиске. Као и ми, и други посетиоци су били задовољни обиласком сајма цвећа у Новом Саду.

за Босиљку Петровић

Милан Петровић